Ratkaisut

Digitalisoinnin ensiaskeleet

—Datan tulisi löytyä yhdestä paikasta ja olla käyttäjille helposti tarjolla

Me Yliaistilla autamme yrityksiä datan hallinnassa sekä manuaalisten prosessien automatisoinnissa.
Toteutamme integrointeja sekä helppokäyttöisiä ohjelmistoja datan keräämiseen, yhdistämiseen, jäsentelyyn ja visualisointiin. Näin prosessit toimivat tehokkaasti, ja oikea-aikainen liiketoimintatieto on helposti johdon ja henkilökunnan seurattavissa.

Kun haet ratkaisua tiettyyn ongelmaan

—Vastaus useisiin liiketoiminnan ongelmiin ja kiperiin kysymyksiin löytyy datan avulla

Me etsimme datasta vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin sekä autamme niiden tulkinnassa. Toimimme myös apunasi, kun löydökset on aika viedä käytäntöön.
Sovellamme ohjatun oppimisen mallinnusmenetelmiä laaja-alaisesti sekä rakennamme niistä toimintaasi tukevia käytännönläheisiä ja älykkäitä kokonaisuuksia. Ratkaisuihimme kuuluvat niin läpinäkyvät riskianalyysit kuin haastavien ongelma-alueiden kompleksiset ennustemallitkin. Pystymme rakentamaan näistä erilaisia hälytys- ja suosittelujärjestelmiä sekä dynaamisen mallinnuksen mahdollistavia vuorovaikutteisia ja responsiivisia käyttöliittymiä.

Räätälöidyt ratkaisut

—Tekoälyn kehittyessä myös yritysten tietojärjestelmien rooli muuttuu

Aina ennustettava muuttuja ei ole tiedossa, mutta dataa olisi runsaasti käytettävissä. Tällöin voidaan soveltaa ohjaamattoman oppimisen mallinnusta, jossa datasta tunnistetaan uusia rakenteita. Sen pohjalta voidaan toteuttaa uusia älykkäitä komponentteja ja löytää jopa kokonaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.